Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

teamfoto 4

Katvriendelijke praktijk

banner katvriendelijk

Dierenkliniek Winsum is de eerste katvriendelijke praktijk van Nederland. Wilt u meer informatie over wat dit inhoudt voor uw huisdier? Ga dan naar onze speciale pagina over de katvriendelijke praktijk.

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Kattenspreekuur

Naast het gewone spreekuur kunt u elke dinsdagochtend van 10 tot 11 uur kunt u met uw kat bij ons terecht op het speciale kattenspreekuur (op afspraak). Er zijn dan geen honden aanwezig en we richten ons volledig op de kat. De assistente zal u eerst een aantal vragen stellen en daarna komt u bij de dierenarts in de speciaal voor katten ingerichte spreekkamer.

U kunt uw kat zolang u nog niet bij de dierenarts naar binnen hoeft in de auto laten. Dat kan minder stress opleveren bij uw kat. Als u hem wel meeneemt in de wachtkamer, zet het hokje dan niet op de grond maar hoog neer (op de stoel of tafel). Een kleed om het hokje geeft ook minder stress.

Voor het speciale kattenspreekuur is het nodig om een afspraak te maken.

Laatst aangepast op dinsdag, 13 augustus 2013 11:04

Even voorstellen

Aliedje Bakker

Aliedje Bakker is vanaf half september terug in Winsum, zij is geen onbekende bij ons. In 2013 is ze een half jaar bij ons geweest om zwangerschapsverlof waar te nemen, daarna is ze af en toe in komen vallen in Winsum.   Na de studie diergeneeskunde heeft Aliedje bij Paardenkliniek De…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens