Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

teamfoto 4

Katvriendelijke praktijk

banner katvriendelijk

Dierenkliniek Winsum is de eerste katvriendelijke praktijk van Nederland. Wilt u meer informatie over wat dit inhoudt voor uw huisdier? Ga dan naar onze speciale pagina over de katvriendelijke praktijk.

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Help Stichting Sociale Huisdierenzorg!

Help ons en Stichting Sociale Huisdierenzorg met statiegeld actie ter voorkoming van zwerfkatten.

Vindt u het ook vervelend al die katten in uw tuin? Ergert u zich net zoals vele anderen aan zwerfdieren?  En heeft u zich al bedacht hoeveel dierenleed dat veroorzaakt? 

Als team van Dierenkliniek Winsum zijn we een actie gestart om de Stichting Sociale Huisdierenzorg te steunen, omdat zij dit probleem bij de basis aanpakken. Deze stichting probeert ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk katten gesteriliseerd en gecastreerd worden. Dit doen ze door voorlichting en financiƫle steun aan mensen te geven die niet of nauwelijks in staat zijn tot een goede verzorging van hun dier.
Het is een stichting die lokaal werkt en daardoor goed bekend is met de problemen die in onze regio spelen.

 

Het goede aan deze stichting is dat ze proberen alle problemen te voorkomen. Want voorkomen is beter dan genezen toch?

Op onze kliniek zien we vaak de resultaten van dierenleed en zijn erg blij met al het goede werk van deze stichting. Om de stichting daarbij te helpen zijn we een actie gestart.

Wilt u ons ook helpen?

We willen u vragen om lege statiegeld flessen of statiegeld bonnetjes mee te nemen naar de praktijk. De opbrengst komt ten goede aan de stichting.

Kijk voor meer informatie over de stichting hier.

Laatst aangepast op woensdag, 24 april 2013 12:18

Even voorstellen

Dierenarts Hendrik Boerhave

Dierenarts Hendrik Boerhave Hendrik is sinds 2005 werkzaam in onze dierenartsenpraktijk. Hij is als boerenzoon opgegroeid in Musselkanaal (Gr). Na twee jaar H.A.S. werd dit gevolgd door de studie Diergeneeskunde en is hij aan het werk gegaan als dierenarts. Nadat hij de eerste 4 jaar in een gemengde praktijk in de provincie Utrecht…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens