Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

teamfoto 4

Katvriendelijke praktijk

banner katvriendelijk

Dierenkliniek Winsum is de eerste katvriendelijke praktijk van Nederland. Wilt u meer informatie over wat dit inhoudt voor uw huisdier? Ga dan naar onze speciale pagina over de katvriendelijke praktijk.

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Amy op het assistentenspreekuur

Dit is Amy. Ze was bij ons op de praktijk voor een algehele check up bij de assistente op het assistentenspreekuur. Tijdens zo’n check up kijkt de assistente naar de oren en het gebit. Daarnaast geeft de assistente allerlei informatie over voeding, ontwormen, ontvlooien en sterilisatie en castratie.

Amy is volledig goedgekeurd tijdens haar bezoekje aan de assistente.

 

Hoewel Amy nog maar een paar weken oud is, hebben haar baasjes al heel wat met haar te stellen gehad. Amy is gevonden op een boerderij waar ze door de moederpoes in de steek was gelaten.

Baasjes Bryan en Ineke hebben veel tijd in Amy geïnvesteerd. Toen ze gevonden werd, was ze nog te klein om zelf te eten, ze had dus nog elke paar uur flesvoeding nodig. Ook kon ze nog niet zelfstandig poepen en plassen.

Toen de baasjes erachter kwamen dat Amy zelfstandig kon plassen en poepen, zijn zij begonnen met de kattenbak training. Amy was toen ongeveer 4 á 5 week oud. Amy vond de kattenbak in eerste instantie maar niks, maar na een poosje volhouden had ze in de gaten wat de bedoeling was en nu is ze zindelijk.

Inmiddels is Amy ongeveer 7 week oud en ontzettend gegroeid. Ze begint nu steeds actiever te worden en rent dan ook het hele huis door op zoek naar haar “onzichtbare” prooi, om vervolgens weer lekker in een hoekje in slaap te vallen. Kortom: een gezond kitten.

Wil je je kitten of pup ook laten nakijken door één van onze assistentes? Dit kan tijdens het assistentenspreekuur. Dit spreekuur is gratis. Je hebt hiervoor wel een afspraak nodig. Klik hier voor meer informatie over onze assistentenspreekuren.

DSC00762kitten

eten

Flesje

op de weegschaal

Laatst aangepast op donderdag, 07 november 2013 11:09

Even voorstellen

Esther Klok

Esther Klok Assistente Esther Klok assisteert Francoise bij haar werkzaamheden met veel enthousiasme. Esther en haar vriend zijn zeer fanatieke menners. En niet onverdienstelijk: ze zijn al meerdere keren Nederlands kampioen geworden. Samen met Francoise heeft zij de sportbegeleiding voor paarden opgezet.

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement