Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

teamfoto 4

Katvriendelijke praktijk

banner katvriendelijk

Dierenkliniek Winsum is de eerste katvriendelijke praktijk van Nederland. Wilt u meer informatie over wat dit inhoudt voor uw huisdier? Ga dan naar onze speciale pagina over de katvriendelijke praktijk.

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Teckel Tucker en zijn vriend

Vanmorgen kwam Tucker een prachtige teckel voor castratie. Zijn fanatieke baasjes zijn iedere maand op de pup controles geweest bij onze assistente Esther. En dat was te zien bij binnenkomst.

Tucker was absoluut niet zenuwachtig of bang, maar juist heel erg enthousiast om weer op de praktijk te zijn. In volle galop racete hij in één streep door naar de spreekamer. Esther kreeg een dikke zoen en vervolgens ging hij in vliegende vaart door de praktijk heen, op zoek naar alle andere assistentes.
Natuurlijk moest hij voor de operatie een infuusnaald ingebracht krijgen om op een zo veilig mogelijke manier onder narcose te kunnen. Maar ook dit deerde hem niet, want hij is gewend dat Esther met zijn pootjes bezig is. Het resultaat: een Tucker die zonder dat hij het doorhad in 10 tellen sliep als een roosje. De castratie was zo gepiept en doordat hij zonder veel stress ging slapen en weinig adrenaline in zijn lijf had, werd hij ook heel rustig wakker. En dat plaatje wilden we u niet onthouden. Samen met zijn knuffel lag hij heerlijk bij te komen op zijn elektrische deken. Stiekem kwam al het personeel even gluren, immers dit is genieten toch? Daar doen we het voor! De castratie van een hond en Tucker heeft er (bijna) niks van gemerkt.

 

DSC00961

Laatst aangepast op dinsdag, 29 april 2014 14:18

Even voorstellen

Dierenarts Hendrik Boerhave

Dierenarts Hendrik Boerhave Hendrik is sinds 2005 werkzaam in onze dierenartsenpraktijk. Hij is als boerenzoon opgegroeid in Musselkanaal (Gr). Na twee jaar H.A.S. werd dit gevolgd door de studie Diergeneeskunde en is hij aan het werk gegaan als dierenarts. Nadat hij de eerste 4 jaar in een gemengde praktijk in de provincie Utrecht…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens