Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

teamfoto 4

Katvriendelijke praktijk

banner katvriendelijk

Dierenkliniek Winsum is de eerste katvriendelijke praktijk van Nederland. Wilt u meer informatie over wat dit inhoudt voor uw huisdier? Ga dan naar onze speciale pagina over de katvriendelijke praktijk.

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Dier van de maand: Joep

Joep is een ruwharige Hollandse herdershond van vijf jaar oud, reu en inmiddels twee keer de trotse vader van een nest, één van acht pups en één van vier pups.


Hij heeft de titels Nederlands Jeugdkampioen en Nederlands Kampioen in de open klasse, dus voor volwassen honden tot 8 jaar. Het is een heerlijk beest om actief mee te zijn zoals praktijk speuren en schapen hoeden. Ook mee aan de fiets en lange wandelingen vindt hij heerlijk. Maar ook zeer geschikt als huishond, een echte vriend.

 

Even voorstellen

Natasja Kooijinga

Natasja Kooijinga Natasja maakt als assistente al geruime tijd deel uit van het team. Het uitvoeren van de werkzaamheden in het laboratorium is een van haar belangrijkste taken. Daarnaast kunt u haar 's ochtends aan de telefoon krijgen en zorgt ze dat u de medicijnen in het kastje op kunt halen. Naast…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens