Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

teamfoto 4

Katvriendelijke praktijk

banner katvriendelijk

Dierenkliniek Winsum is de eerste katvriendelijke praktijk van Nederland. Wilt u meer informatie over wat dit inhoudt voor uw huisdier? Ga dan naar onze speciale pagina over de katvriendelijke praktijk.

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Dier van de maand: Berry

Ik ben Berry en ben ongeveer 9 jaar oud. Mijn baasjes weten niet precies hoe oud ik ben, omdat zij mij uit het asiel hebben gehaald.

Toen ik ongeveer 1 jaar oud was heeft mijn oude baasje mij aan een boom in het bos vastgemaakt toen het erg koud was en veel had gesneeuwd. Gelukkig woon ik nu alweer 8 jaar bij mijn nieuwe baasjes en hier heb ik het enorm naar mijn zin. Ik kan de hele dag lui op de bank liggen en ‘s avonds lekker in het mandje naast hun bed slapen. Ook heb ik in deze 8 jaren al heel wat rubberen ballen versleten, ik kan mij uren vermaken met het kauwen op de bal en heerlijk met de bal in mijn mandje spelen. Het liefst zit ik met de bal op de bank, maar daar zijn mijn baasjes niet heel erg blij mee. Ook in de tuin met de bal spelen vind ik super leuk! Wel heb ik al veel pech gehad, zo had ik last van een vervelende allergie, maar niemand kon vinden waardoor dit precies kwam. Van alles heb ik gekregen aan eten, medicijnen, shampoo etc. want ik werd elke dag kaler en had ontzettend veel jeuk. Nu heb ik sinds 3 maanden nieuw voer van de dierenarts gekregen met speciale ingrediënten en voel ik mij zo ontzettend happy! Dit is de Hill’s Derm Defence. Ik ben zo ontzettend blij, kwispel de hele dag en geef zoveel kusjes dat mijn baasjes er soms gek van worden. Mijn haar is bijna weer helemaal terug gekomen en wordt elke week wat beter! Ik hoop dat ik nog heel wat jaartjes met deze vacht en dit voer gelukkig mag zijn! Ik ben dan ook super blij met mijn dierenarts, omdat zij mij zo goed hebben geholpen en nooit hebben gedacht dat er geen oplossing voor was!

 

Even voorstellen

Dierenarts Hendrik Boerhave

Dierenarts Hendrik Boerhave Hendrik is sinds 2005 werkzaam in onze dierenartsenpraktijk. Hij is als boerenzoon opgegroeid in Musselkanaal (Gr). Na twee jaar H.A.S. werd dit gevolgd door de studie Diergeneeskunde en is hij aan het werk gegaan als dierenarts. Nadat hij de eerste 4 jaar in een gemengde praktijk in de provincie Utrecht…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement