Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

teamfoto 4

Katvriendelijke praktijk

banner katvriendelijk

Dierenkliniek Winsum is de eerste katvriendelijke praktijk van Nederland. Wilt u meer informatie over wat dit inhoudt voor uw huisdier? Ga dan naar onze speciale pagina over de katvriendelijke praktijk.

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Dier van de maand: Elvis

Elvis werd teruggebracht naar de winkel, bijna helemaal kaal. Bij ons in de kliniek bleek dat Elvis heel erg verwaarloosd was.

Zijn snijtanden moesten getrokken en hij moest flink aankomen. Elvis was toen nog niet eens een jaar oud! Langzaam kreeg hij bij de huidige eigenaar zijn mooie vacht terug en begon hij in gewicht wat aan te komen. Na alles wat hij heeft mee gemaakt is het moeilijk te geloven dat hij zo ontzettend lief is en direct zijn volle vertrouwen in de eigenaar heeft! Hij is een echte lieverd. Hij pakt altijd een brokje uit de hand voordat het voer in zijn bakje gaat. Hij wordt altijd zo blij van eten! Dan gaat hij rondjes door het hok rennen! Elvis is echt een maatje en heeft een zeer goed huisje gevonden!

Laatst aangepast op dinsdag, 31 januari 2017 17:01

Even voorstellen

Natasja Kooijinga

Natasja Kooijinga Natasja maakt als assistente al geruime tijd deel uit van het team. Het uitvoeren van de werkzaamheden in het laboratorium is een van haar belangrijkste taken. Daarnaast kunt u haar 's ochtends aan de telefoon krijgen en zorgt ze dat u de medicijnen in het kastje op kunt halen. Naast…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement