Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

team

Katvriendelijke praktijk

CFP logo

Dierenkliniek Winsum is de eerste katvriendelijke praktijk van Nederland. Wilt u meer informatie over wat dit inhoudt voor uw huisdier? Ga dan naar onze speciale pagina over de katvriendelijke praktijk.

Over Dierenkliniek Winsum

Dierenkliniek Winsum staat 24 uur per dag met het hele team voor u klaar om de meest optimale zorg te bieden aan uw dier. We doen dit met grote betrokkenheid en veel aandacht. Wij zijn geopend op ma t/m vr van 8.00-12.00 uur en van 13.15-17.30 uur. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. Elke zaterdag is er een inloopspreekuur van 11 tot 13 uur (kosten consult €48.45).

Graag tot ziens!

facebook-cat

Lid worden van onze nieuwsbrief?

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Nieuws

Konijnenenting

Sinds december 2015 zijn er verschillende meldingen van konijnen sterfte in Nederland (zowel wild als tam). Naar aanleiding hiervan is vastgesteld dat er een nieuw konijnenvirus is ontstaan (RHD type 2). De tot nu toe gebruikte vaccins bieden geen bescherming tegen dit virus.

Actiemiddag titer bepalen

Dierenkliniek Winsum organiseert elke eerste donderdag van de maand een vaccicheck middag. Op deze dag is het mogelijk om tussen 14-15u langs te komen met uw hond (op afspraak) voor bloedafname voor titerbepaling van hondenziekte, parvo en besmettelijke leverziekte. De kosten voor de titerbepaling zijn dan 40 euro. U kunt voor donderdag 3 maart een afspraak maken.

Dier van de maand: Nora

Ik ben Nora, een kruising van 18 ½ jaar oud. Mijn vorige baasje heeft mij vóór mijn 1e verjaardag op een bouwterrein achtergelaten, helemaal alleen. Gelukkig ben ik daar gevonden en meegenomen door lieve mensen. Zo kwam ik bij mijn baasjes terecht, met wie ik het inmiddels al bijna 18 jaar uithoud! 

Februari: maand van het gebit

februari: maand van het gebit.
U kunt met uw hond of kat GRATIS bij ons langskomen voor een gebitscontrole. Bovendien krijgt u dan van ons een leuk tasje met producten mee! De controles vinden plaats op dinsdag 9 en 23 februari. Bel met 0595-441800 om een afspraak te maken.

Wilt u meer informatie over gebitsbehandelingen binnen onze kliniek? Zie http://www.dierenkliniekwinsum.nl/gezelschapsdieren/behandelingen/tandheelkunde

Actiemiddag: vaccineren op maat bij de hond

Dierenkliniek Winsum heeft iets nieuws in huis: de vaccicheck. Door middel van deze sneltest kunnen wij nauwkeurig bepalen of uw hond nog voldoende beschermd is tegen de volgende ziekten: parvo, hondenziekte en besmettelijke leverziekte. Dit wordt bepaald door te kijken naar de antistoffen voor die ziekten in het bloed van uw hond.

Honden- en kattenbesluit 2015

Bent u een hobbyfokker of heeft u een dierenopvang? Dan kan volgende informatie van u van nut zijn.
Houdt u op een bedrijfsmatige manier huisdieren? Dan gelden er regels voor dierenwelzijn, vakbekwaamheid en huisvesting. U registreert de locatie waar u activiteiten uitoefent. Deze locatie krijgt dan een Uniek Bedrijfsnummer (UBN). De regels voor het fokken gelden ook voor hobbyhouders.

Even voorstellen

Annelies van Tilburg

Annelies van Tilburg Annelies van Tilburg zult u binnen onze kliniek overal tegen komen door haar brede kennis en vaardigheden. Ze heeft veel ervaring opgedaan in haar eigen praktijk die ze heeft gehad in het midden van het land. Nadat ze samen met haar man een prachtige boerderij heeft gekocht in Hornhuizen is…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens