Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

team

Katvriendelijke praktijk

CFP logo

Dierenkliniek Winsum is de eerste katvriendelijke praktijk van Nederland. Wilt u meer informatie over wat dit inhoudt voor uw huisdier? Ga dan naar onze speciale pagina over de katvriendelijke praktijk.

Over Dierenkliniek Winsum

Dierenkliniek Winsum staat 24 uur per dag met het hele team voor u klaar om de meest optimale zorg te bieden aan uw dier. We doen dit met grote betrokkenheid en veel aandacht. Wij zijn geopend op ma t/m vr van 8.00-12.00 uur en van 13.15-17.30 uur. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. Elke zaterdag is er een inloopspreekuur van 11 tot 13 uur (kosten consult €48.45).

Graag tot ziens!

facebook-cat

Lid worden van onze nieuwsbrief?

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Nieuws

Dier van de maand: Nora

Ik ben Nora, een kruising van 18 ½ jaar oud. Mijn vorige baasje heeft mij vóór mijn 1e verjaardag op een bouwterrein achtergelaten, helemaal alleen. Gelukkig ben ik daar gevonden en meegenomen door lieve mensen. Zo kwam ik bij mijn baasjes terecht, met wie ik het inmiddels al bijna 18 jaar uithoud! 

Februari: maand van het gebit

februari: maand van het gebit.
U kunt met uw hond of kat GRATIS bij ons langskomen voor een gebitscontrole. Bovendien krijgt u dan van ons een leuk tasje met producten mee! De controles vinden plaats op dinsdag 9 en 23 februari. Bel met 0595-441800 om een afspraak te maken.

Wilt u meer informatie over gebitsbehandelingen binnen onze kliniek? Zie http://www.dierenkliniekwinsum.nl/gezelschapsdieren/behandelingen/tandheelkunde

Actiemiddag: vaccineren op maat bij de hond

Dierenkliniek Winsum heeft iets nieuws in huis: de vaccicheck. Door middel van deze sneltest kunnen wij nauwkeurig bepalen of uw hond nog voldoende beschermd is tegen de volgende ziekten: parvo, hondenziekte en besmettelijke leverziekte. Dit wordt bepaald door te kijken naar de antistoffen voor die ziekten in het bloed van uw hond.

Honden- en kattenbesluit 2015

Bent u een hobbyfokker of heeft u een dierenopvang? Dan kan volgende informatie van u van nut zijn.
Houdt u op een bedrijfsmatige manier huisdieren? Dan gelden er regels voor dierenwelzijn, vakbekwaamheid en huisvesting. U registreert de locatie waar u activiteiten uitoefent. Deze locatie krijgt dan een Uniek Bedrijfsnummer (UBN). De regels voor het fokken gelden ook voor hobbyhouders.

Esther Klok wint duizend euro voor dierenasiel Zuidwolde

Wat is er nu leuker dan voor een goed doel strijden?

Dat vond onze assistente Esther Klok ook. Ze is inmiddels al 20 jaar werkzaam bij ons en heeft zich onder andere gespecialiseerd in voeding voor huisdieren. In het voorjaar schreef de honden en katten voederfabrikant Hills, een wedstrijd uit waarbij je door kennis en een quiz, een geld bedrag van maar liefst 1000 euro kon winnen voor een asiel.

Dier van de maand: Zoey

Zoey is een kruising van 11 jaar oud. Eind juli rende en dartelde Zoey ineens niet meer zoals ze altijd deed. Een bezoek aan de dierenarts wees uit dat de kruisband in de linkerknie van haar achterpoot gescheurd was.

Even voorstellen

Esther Klok

Esther Klok Assistente Esther Klok assisteert Francoise bij haar werkzaamheden met veel enthousiasme. Esther en haar vriend zijn zeer fanatieke menners. En niet onverdienstelijk: ze zijn al meerdere keren Nederlands kampioen geworden. Samen met Francoise heeft zij de sportbegeleiding voor paarden opgezet.

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens