0595 44 18 00
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

banner-webshop

Eerste katvriendelijke praktijk
van Nederland!

CFP logo

Over Dierenkliniek Winsum

Dierenkliniek Winsum staat 24 uur per dag met het hele team voor u klaar om de meest optimale zorg te bieden aan uw dier. We doen dit met grote betrokkenheid en veel aandacht. Wij zijn geopend op ma t/m vr van 8.00-12.00 uur en van 13.15-17.30 uur. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen.

Graag tot ziens!

Lid worden van onze nieuwsbrief?

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

volg ons facebook

Nieuws

Whoopi naar de tandarts

Soms moeten dieren ook naar de tandarts. Zo ook Whoopi.
Echter, Whoopi was al niet zo'n fan van de dierenarts ... van de tandarts nog minder. Maar met inspanning van ons en de baas, werd het het uiteindelijk toch nog een prettige ervaring voor zowel eigenaar als hond. Lees hieronder het verhaal van de baasjes van Whoopi.

De hondvriendelijke dierenartspraktijk

Sommige eigenaren zien er tegen op om met hun dier naar de dierenarts te gaan. Het kan voor eigenaar en dier een stressvolle aangelegenheid zijn. Honden moeten soms letterlijk de praktijk binnen gesleurd worden en katten miauwen continu in de auto.
Dat is jammer, want een bezoek aan de dierenarts wordt daarom soms niet of te laat gedaan. Dit kan nadelige gevolgen hebben voor de gezondheid van het dier.

Parvo geconstateerd bij pup

Vorige week hadden we op de praktijk te maken met een pupje met Parvo.

Parvo is één van de meest levensbedreigende ziekten bij met name jonge dieren. Honden van alle leeftijden kunnen het krijgen, maar vooral jonge honden zijn kwetsbaar. Het is een zeer besmettelijk virus dat gemakkelijk wordt overgedragen. Met name de diarree van de geïnfecteerde pup/hond vormt een belangrijke bron van besmetting.

Even voorstellen

Annelies van Tilburg

Annelies van Tilburg Annelies van Tilburg zult u binnen onze kliniek overal tegen komen door haar brede kennis en vaardigheden. Ze heeft veel ervaring opgedaan in haar eigen praktijk die ze heeft gehad in het midden van het land. Nadat ze samen met haar man een prachtige boerderij heeft gekocht in Hornhuizen is…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens