0595 44 18 00
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

team

banner-webshop

Eerste katvriendelijke praktijk
van Nederland!

CFP logo

Over Dierenkliniek Winsum

Dierenkliniek Winsum staat 24 uur per dag met het hele team voor u klaar om de meest optimale zorg te bieden aan uw dier. We doen dit met grote betrokkenheid en veel aandacht. Wij zijn geopend op ma t/m vr van 8.00-12.00 uur en van 13.15-17.30 uur. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. Elke zaterdag is er een inloopspreekuur van 11 tot 13 uur (kosten consult €48.45).

Graag tot ziens!

Lid worden van onze nieuwsbrief?

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

volg ons facebook

Nieuws

Ouderdom komt met gebreken

Dagelijks hebben we er zelf mee te maken: ouder worden. We hebben vaker de fysiotherapeut nodig en dragen een bril of lenzen. Een gehoor apparaat is heel normaal. En zijn onze heupen versleten? Geen probleem. Binnen een aantal maanden loop je met een kunstheup weer als vanouds.

Dier van de maand: Gucci

We hebben Gucci sinds december 2012, ze was destijds bijna 4. We waren al een tijdje van plan om een Amerikaanse Stafford te nemen, maar het ging ineens heel vlug. Gucci en haar dochter Luna konden vanwege wijzigingen in de privé situatie van hun vorige baasje niet langer blijven, ze waren te veel alleen en dit wilde hij niet langer.

Het verhaal van een bizar nestje

Hieronder het verhaal van Gerda Smit en haar teef Aicira.

Wij fokken af en toe een nestje Oud Duitse herders.
Op 26 juli zijn we met onze teef, Aicira naar Hannover gereden om haar daar te laten dekken door de reu Ben vom Wallensener Hof. Er volgde een geslaagde dekking en na vier weken hebben we een echo laten maken bij dierenarts Prins.

Pip op puppy controle

Ik zal mij als allereerste even voorstellen. Ik ben Simone Eisen en eigenaar van Pip. Pip is in februari in ons gezin gekomen. Pip is een Friese Stabij van nu bijna 11 maanden oud. Hij is  heel vrolijk en enthousiast.

Even voorstellen

Hendrik Boerhave

Hendrik Boerhave Hendrik is sinds 2005 werkzaam in onze dierenartsenpraktijk. Hij is als boerenzoon opgegroeid in Musselkanaal (Gr). Na twee jaar H.A.S. werd dit gevolgd door de studie Diergeneeskunde en is hij aan het werk gegaan als dierenarts. Nadat hij de eerste 4 jaar in een gemengde praktijk in de provincie Utrecht…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens