0595 44 18 00
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

team

banner-webshop

Eerste katvriendelijke praktijk
van Nederland!

CFP logo

Over Dierenkliniek Winsum

Dierenkliniek Winsum staat 24 uur per dag met het hele team voor u klaar om de meest optimale zorg te bieden aan uw dier. We doen dit met grote betrokkenheid en veel aandacht. Wij zijn geopend op ma t/m vr van 8.00-12.00 uur en van 13.15-17.30 uur. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. Elke zaterdag is er een inloopspreekuur van 11 tot 13 uur (kosten consult €48.45).

Graag tot ziens!

Lid worden van onze nieuwsbrief?

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

volg ons facebook

Nieuws

Sterilisatie/castratie actie

Wegens groot succes hebben we, naast 3 maart, een extra datum ingepland waarop poezen gesteriliseerd kunnen worden. De poezen kunnen op dinsdag 17 maart tegen het actietarief gesteriliseerd worden. Op 3 maart zijn er alleen nog een paar plekken vrij voor katers ('s middags).

Hengst goedgekeurd

Voor familie Dijkstra uit Winsum was het een geweldig weekend. Het is hun gelukt om de hengst Oldenzijlster Atlantis goedgekeurd te krijgen met een eerste premie. Daarnaast was de hengst ook nog de beste Nederlands gefokte driejarige.

Gepubliceerd in Paarden Lees meer...

Even voorstellen

Chantal Schoenmaker

Chantal Schoenmaker Binnen ons team is Chantal de specialist op het gebied van oorproblemen. Het is heel belangrijk om zulke problemen goed aan te pakken en dan ben je bij Chantal aan het goede adres. Met haar rustige karakter neemt ze voor mens en dier alle tijd. We zien dan ook vaak…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens