Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

teamfoto 4

Katvriendelijke praktijk

banner katvriendelijk

Dierenkliniek Winsum is de eerste katvriendelijke praktijk van Nederland. Wilt u meer informatie over wat dit inhoudt voor uw huisdier? Ga dan naar onze speciale pagina over de katvriendelijke praktijk.

Over Dierenkliniek Winsum

Dierenkliniek Winsum staat 24 uur per dag met het hele team voor u klaar om de meest optimale zorg te bieden aan uw dier. We doen dit met grote betrokkenheid en veel aandacht. Wij zijn geopend op ma t/m vr van 8.00-12.00 uur en van 13.15-17.30 uur. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. Elke zaterdag is er een inloopspreekuur van 11 tot 13 uur (kosten consult €48.45).

Graag tot ziens!

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Nieuws

Dier van de maand: Jentil

Jentil had eigenlijk Gentle moeten heten, want ze is een ongelofelijk zachtaardige poes. Onze jongens van 1,5 en 4 jaar gaan niet altijd even zachtzinnig met haar om, maar Jentil vindt alles best.

We ontmoetten Jentil zes jaar geleden in het asiel.

Openingstijden feestdagen

Dierenkliniek Winsum is op Hemelvaartsdag gesloten. Wij zijn dan uiteraard wel bereikbaar voor spoedgevallen.

Vrijdag na Hemelvaartsdag zijn wij gewoon geopend.

Maandag 16 mei (Tweede Pinksterdag) zijn wij ook gesloten en bereikbaar voor spoedgevallen.

Voor spoedgevallen kunt u tijdens feestdagen (en in de weekenden) bellen met ons nummer: 0595-441800

Konijnenenting

Sinds december 2015 zijn er verschillende meldingen van konijnen sterfte in Nederland (zowel wild als tam). Naar aanleiding hiervan is vastgesteld dat er een nieuw konijnenvirus is ontstaan (RHD type 2). De tot nu toe gebruikte vaccins bieden geen bescherming tegen dit virus.

Actiemiddag titer bepalen

Dierenkliniek Winsum organiseert elke eerste donderdag van de maand een vaccicheck middag. Op deze dag is het mogelijk om tussen 14-15u langs te komen met uw hond (op afspraak) voor bloedafname voor titerbepaling van hondenziekte, parvo en besmettelijke leverziekte. De kosten voor de titerbepaling zijn dan 40 euro. U kunt voor donderdag 3 maart een afspraak maken.

Dier van de maand: Nora

Ik ben Nora, een kruising van 18 ½ jaar oud. Mijn vorige baasje heeft mij vóór mijn 1e verjaardag op een bouwterrein achtergelaten, helemaal alleen. Gelukkig ben ik daar gevonden en meegenomen door lieve mensen. Zo kwam ik bij mijn baasjes terecht, met wie ik het inmiddels al bijna 18 jaar uithoud! 

Februari: maand van het gebit

februari: maand van het gebit.
U kunt met uw hond of kat GRATIS bij ons langskomen voor een gebitscontrole. Bovendien krijgt u dan van ons een leuk tasje met producten mee! De controles vinden plaats op dinsdag 9 en 23 februari. Bel met 0595-441800 om een afspraak te maken.

Wilt u meer informatie over gebitsbehandelingen binnen onze kliniek? Zie http://www.dierenkliniekwinsum.nl/gezelschapsdieren/behandelingen/tandheelkunde

Even voorstellen

Spoedeisende hulp

Spoedeisende hulp De spoedeisende hulp wordt uitgevoerd door de erkende geborgde rundveedierenartsen van onze praktijk. In zeer uitzonderlijke situaties kunnen wij gebruik maken van de diensten van twee buurtpraktijken. U belt gewoon de praktijk op nummer 0595 - 441706. Wij zorgen er vervolgens voor dat er zo snel mogelijk een rundveedierenarts naar…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens