0595 44 18 00
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

banner-webshop

Eerste katvriendelijke praktijk
van Nederland!

CFP logo

Over Dierenkliniek Winsum

Dierenkliniek Winsum staat 24 uur per dag met het hele team voor u klaar om de meest optimale zorg te bieden aan uw dier. We doen dit met grote betrokkenheid en veel aandacht. Wij zijn geopend op ma t/m vr van 8.00-12.00 uur en van 13.15-17.30 uur. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. Elke zaterdag is er een inloopspreekuur van 11 tot 13 uur.

Graag tot ziens!

Lid worden van onze nieuwsbrief?

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

volg ons facebook

Nieuws

Blauwalg vergiftiging bij de hond

Wanneer het warm weer is, kan er in stilstaand of langzaam stromend water een plotselinge groei van blauwalgen plaatsvinden. Deze blauwalgen gedijen het beste bij temperaturen van 20 tot 30 graden en kunnen zowel in zoet als zout water voorkomen.

Wat zijn blauwalgen?

Dier van de maand juli: Zazoe

Dier van de maand juli is Zazoe, de Maine Coon van de familie Landlust. Lees het verhaal van Zazoe hieronder.

Begin dit jaar begon één van onze katers Zazoe wat anders te lopen en op den duur wou hij niet meer springen en kwam hij zelfs de trap niet meer op of af.

Internationale overwinning voor assistente Esther Klok

In het Duitse Dillenburg was afgelopen weekend de Internationale menwedstrijd voor enkelspannen. Een mooie wedstrijd door het prachtige, maar voor de paarden zware bergachtige landschap.
Assistente Esther en haar partner Rudolf is het afgelopen weekend gelukt om daar de eerste plaats te behalen in het onderdeel vaardigheid met hun paard Diesel.

Gepubliceerd in Paarden Lees meer...

Benefietwedstrijd voor taaislijmziekte

Afgelopen weekend heeft onze assistente Susanne mee gedaan aan een benefietwedstrijd voor Cystic fibrosis of te wel taaislijmziekte.
 
Met haar KWPN'er Dynamic Sam heeft ze mee gedaan in de klasse L1. Hiermee heeft ze 2x een eerste prijs behaald met 202 en 196 punten.

Gepubliceerd in Paarden Lees meer...

Even voorstellen

Natasja Kooijinga

Natasja Kooijinga Binnen ons team is Natasja verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in ons laboratorium.Tijdens haar opleiding als laborante heeft ze veel kennis opgedaan. Toch miste ze iets in die opleiding en is overgestapt naar de opleiding dierenartsassistente. Nu kan ze haar liefde voor dieren en het laboratorium perfect combineren. Maar…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens