0595 44 18 00
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

team

banner-webshop

Eerste katvriendelijke praktijk
van Nederland!

CFP logo

Over Dierenkliniek Winsum

Dierenkliniek Winsum staat 24 uur per dag met het hele team voor u klaar om de meest optimale zorg te bieden aan uw dier. We doen dit met grote betrokkenheid en veel aandacht. Wij zijn geopend op ma t/m vr van 8.00-12.00 uur en van 13.15-17.30 uur. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. Elke zaterdag is er een inloopspreekuur van 11 tot 13 uur (kosten consult €47.50).

Graag tot ziens!

Lid worden van onze nieuwsbrief?

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

volg ons facebook

Nieuws

Het verhaal van een bizar nestje

Hieronder het verhaal van Gerda Smit en haar teef Aicira.

Wij fokken af en toe een nestje Oud Duitse herders.
Op 26 juli zijn we met onze teef, Aicira naar Hannover gereden om haar daar te laten dekken door de reu Ben vom Wallensener Hof. Er volgde een geslaagde dekking en na vier weken hebben we een echo laten maken bij dierenarts Prins.

Pip op puppy controle

Ik zal mij als allereerste even voorstellen. Ik ben Simone Eisen en eigenaar van Pip. Pip is in februari in ons gezin gekomen. Pip is een Friese Stabij van nu bijna 11 maanden oud. Hij is  heel vrolijk en enthousiast.

Vogelgriep en vervoerseisen voor uw paard

Zondag is vastgesteld dat de vogelgriep bij een pluimveebedrijf in Hekendorp (gemeente Oudewater) de hoog pathogene variant blijkt te zijn. De hoogpathogene variant van vogelgriep is zeer besmettelijk voor gevogelte. Voor kippen is deze variant dodelijk.

Gepubliceerd in Paarden Lees meer...

Even voorstellen

Klaas Pieter Mulder

Klaas Pieter Mulder Klaas Pieter werkt sinds eind augustus 2012 bij de dierenartsenpraktijk. Hij is in 2012 afgestudeerd en keerde na de studie terug naar het Groningerland. Naast alle voorkomende werkzaamheden richt Klaas Pieter zich op de Jongveeopfok en wil daarnaast graag meedenken over de belangrijkste risicoperiode voor de koe, de Transitieperiode.

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens