0595 44 18 00
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

team

banner-webshop

Eerste katvriendelijke praktijk
van Nederland!

CFP logo

Over Dierenkliniek Winsum

Dierenkliniek Winsum staat 24 uur per dag met het hele team voor u klaar om de meest optimale zorg te bieden aan uw dier. We doen dit met grote betrokkenheid en veel aandacht. Wij zijn geopend op ma t/m vr van 8.00-12.00 uur en van 13.15-17.30 uur. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. Elke zaterdag is er een inloopspreekuur van 11 tot 13 uur (kosten consult €48.45).

Graag tot ziens!

Lid worden van onze nieuwsbrief?

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

volg ons facebook

Nieuws

Vaccineren op maat bij de hond

Wij zien u elk jaar met uw hond op ons spreekuur voor de vaccinatie. Dat is een goede zaak. Vaccineren is belangrijk. Daarnaast wordt tijdens dit bezoekje uw hond helemaal nagekeken. Hart en longen worden beluisterd, het gebit wordt bekeken alsmede de oren. We bevoelen de buik en soms de gewrichten. Tijdens deze algehele check-up kunnen veel aandoeningen in een vroeg stadium worden ontdekt.

Martini dogshow 2015

Ook dit jaar zijn we met onze praktijk weer te gast geweest op de Benelux Winner. Een internationaal spektakel met 2400 honden verdeeld over twee dagen. Het is altijd weer heel indrukwekkend als je zo onverstelbaar veel rassen samen ziet.

Sterilisatie/castratie actie

Wegens groot succes hebben we, naast 3 maart, een extra datum ingepland waarop poezen gesteriliseerd kunnen worden. De poezen kunnen op dinsdag 17 maart tegen het actietarief gesteriliseerd worden. Op 3 maart zijn er alleen nog een paar plekken vrij voor katers ('s middags).

Even voorstellen

Maartje Trip

Maartje Trip Binnen onze kliniek heeft Maartje zich speciaal toegelegd op de tandheelkunde. Met regelmaat is ze op nascholing om haar vaardigheden en kennis uit te breiden. Met als resultaat dat het hele team steeds meer doet op het gebied van tandheelkunde, want haar enthousiasme is heel aanstekelijk. Eigenaren die komen met…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens