0595 44 18 00
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

banner-webshop

Eerste katvriendelijke praktijk
van Nederland!

CFP logo

Over Dierenkliniek Winsum

Dierenkliniek Winsum staat 24 uur per dag met het hele team voor u klaar om de meest optimale zorg te bieden aan uw dier. We doen dit met grote betrokkenheid en veel aandacht. Wij zijn geopend op ma t/m vr van 8.00-12.00 uur en van 13.15-17.30 uur. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. Elke zaterdag is er een inloopspreekuur van 11 tot 13 uur.

Graag tot ziens!

Lid worden van onze nieuwsbrief?

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

volg ons facebook

Nieuws

Vuurwerkcursus 2014

Heeft u een hond met vuurwerkangst of wilt u voorkomen dat uw hond steeds angstiger wordt?
Dierenkliniek Winsum organiseert in samenwerking met hondentrainer Bert Smallenbroek (Kynologie Kolham) een uitgebreide training waarin we aan de theorie, maar vooral ook aan de praktische kant veel aandacht schenken.

Dier van de maand: Sam

Een bijzondere boswandeling met mijn hond…
Het is zaterdag. Voordat we naar de hondencursus gaan, ga ik nog even met Sam, mijn Friese Stabij van 8 maanden oud, naar het bos voor een wandeling. Heerlijk door de bossen heen en weer rennen, even nog wat energie kwijt.

Met je hond naar de hondenshow

Vier jaar geleden ben ik voor het eerst met een eigen hond naar een hondenshow geweest, dat was met onze eerste Zwitserse Herder: Luna. Na een paar jaar shows met haar gelopen te hebben, begon het te kriebelen, we wilden een tweede hond erbij. Dat werd Chico, een neef van Luna. Ook dit is een Zwitserse Herder, maar dan een reu.

Even voorstellen

Natasja Kooijinga

Natasja Kooijinga Binnen ons team is Natasja verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in ons laboratorium.Tijdens haar opleiding als laborante heeft ze veel kennis opgedaan. Toch miste ze iets in die opleiding en is overgestapt naar de opleiding dierenartsassistente. Nu kan ze haar liefde voor dieren en het laboratorium perfect combineren. Maar…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens