Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

teamfoto 4

Katvriendelijke praktijk

banner katvriendelijk

Dierenkliniek Winsum is de eerste katvriendelijke praktijk van Nederland. Wilt u meer informatie over wat dit inhoudt voor uw huisdier? Ga dan naar onze speciale pagina over de katvriendelijke praktijk.

Over Dierenkliniek Winsum

Dierenkliniek Winsum staat 24 uur per dag met het hele team voor u klaar om de meest optimale zorg te bieden aan uw dier. We doen dit met grote betrokkenheid en veel aandacht. Wij zijn geopend op ma t/m vr van 8.00-12.00 uur en van 13.15-17.30 uur. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. Elke zaterdag is er een spreekuur van 9 tot 12 uur op afspraak (geen extra kosten voor het consult).

Graag tot ziens!

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Gratis milbemax sms herinnering

Voorkom infecties, ontworm uw hond of kat elk seizoen!

Wormen zijn vervelende parasieten voor uw huisdier. Honden en katten kunnen er flink ziek van worden. Maar wormen kunnen ook gevaarlijk zijn voor mensen (vooral voor kinderen met astma). Met milbemax kunt u de wormen effectief 4 keer per jaar bestrijden. Milbemax helpt u voortaan om dit op tijd te doen.

SMS 'NAAM VAN UW HUISDIER' [SPATIE] 'MILBEMAX AAN' naar 06-42500042 en u ontvangt automatisch een bericht wanneer het weer tijd is om te ontwormen.

Deze service is gratis. U betaalt alleen bij aanmelding het gebruikelijke tarief voor de verzending van een sms bericht binnen Nederland.

 

Laatst aangepast op dinsdag, 09 april 2013 22:39

Even voorstellen

Pier Prins

Pier Prins Als eigenaar alleen maar organiseren en op kantoor zitten, is niets voor Pier. Spreekuren draaien en opereren wil hij voor geen goud missen. Al jaren is hij degene die zich binnen de kliniek heeft gespecialiseerd in de begeleiding rondom de dracht bij teven. Ook de orthopedie is iets wat hem…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens