Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

Behandelingen

Dierenkliniek Winsum heeft verschillende faciliteiten, specialismen en mogelijkheden.

Wanneer u een prijsindicatie wenst, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen dan zo goed mogelijk een kostenraming maken voor de behandeling van uw huisdier. Let wel: de uiteindelijke kosten kunnen afwijken van de kostenraming in verband met tegenvallers of meevallers tijdens de behandeling.

Op de onderliggende pagina's kunt u hier meer lezen over de mogelijkheden van Dierenkliniek Winsum. Neem gerust een kijkje.

Heeft uw kat bijvoorbeeld een gebitsbehandeling nodig of stinkt hij/zij heel erg uit zijn bek? Kijkt u dan eens bij de tandheelkunde.
Wanneer u een hond heeft die gesteriliseerd moet worden, dan hebben wij tegenwoordig ook de mogelijkheid tot laparoscopische sterilisatie.

Als uw hond of kat artrose heeft of geopereerd is aan de gewrichten dan kan bewegingstherapie uitkomst bieden voor uw huisdier.

Heeft u net een pup aangeschaft en zit u met een hoop vragen? Dan is het assistentenspreekuur misschien iets voor u en uw pup.

Radiologie, echografie en ons laboratorium zijn onmisbare voorzieningen om de diagnose te stellen wanneer uw huisdier ziek mocht zijn.

Vruchtbaarheidsbegeleiding is speciaal voor mensen die een nestje met hun hond willen fokken.

Moet uw huisdier geopereerd worden? Onder het kopje chirurgie kunt u lezen hoe wij te werk gaan, wanneer uw huisdier bij ons geopereerd moet worden.

 

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement

Landbouwhuisdieren