Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

teamfoto 4

Katvriendelijke praktijk

banner katvriendelijk

Dierenkliniek Winsum is de eerste katvriendelijke praktijk van Nederland. Wilt u meer informatie over wat dit inhoudt voor uw huisdier? Ga dan naar onze speciale pagina over de katvriendelijke praktijk.

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Links

Op deze pagina kunt u links vinden naar belangrijke pagina's.

Dierenopvang Centrum Groningen

Dierenopvang Centrum Groningen vangt vogels en wilde dieren op die ziek of gewond zijn.

Dierenbescherming Groningen

Lees hier meer over onze dierenasielen, de dierenambulances, wat u kunt doen als u een geval van dierenmishandeling of - verwaarlozing wilt melden, hoe u de dieren kunt helpen en waar u op moet letten bij aanschaf van een nieuw huisdier.

Landelijk Informatiecentrum Gezelschapsdieren

Het Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren (LICG) is speciaal in het leven geroepen om u deskundig advies te geven. Bij de aanschaf van een huisdier, maar ook daarna – zodat u uw huisdier op een verantwoorde manier kunt houden.

Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde is de beroepsorganisatie van dierenartsen in Nederland. Zij verenigt de in uiteenlopende disciplines werkzame dierenartsen.

Dierenambulance Groningen

De Vereniging Dierenambulance Groningen is in 1979 opgericht met als doel het helpen van zieke en gewonde dieren. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor calamiteiten en minder dringende zaken.

Insektenwereld

In NatuurDoeCentrum Insektenwereld betreedt je de wereld van de insekten.
Het park is in 1998 opgericht door Ton en Gonda van der Made met als doelstelling: mensen door recreatie en educatie spelenderwijs kennis te laten maken met dieren en hun onmiskenbare plek in de natuur.

Zeehondencrèche

Een bezoek aan de Zeehondencrèche is geschikt en interessant voor iedere leeftijdsgroep. U kunt met eigen ogen zien met welke problemen zeehonden te maken hebben en wat de crèche daaraan doet.

Nederlandse Databank Gezelschapsdieren

De website van de Nederlandse Databank Gezelschapdieren biedt u de mogelijkheid om 24 uur per dag informatie op te vragen over de eigenaar van een gevonden huisdier. Hier kunt u evt. adreswijzigingen doorgeven wanneer uw huisdier gechipt is.

Petplan dierenverzekering

Een zorgverzekering voor uw huisdier.

Proteq dierenverzekering

Een zorgverzekering voor uw huisdier.

Paardenmelkerij De Lage Wierde

Paardenmelkerij De Lage Wierde te Wirdum is in 2000 gestart met het melken van twee Haflingers
Een eigenschap van paardenmelk is dat het (een gezonde) spijsvertering ondersteunt. Kijk op de site voor meer informatie.

Frettenopvang Uithuizen

Frettenopvang Uithuizen in de provincie Groningen vangt fretten op die om verschillende redenen niet meer verzorgd kunnen worden door hun baasje. ook vangen zij vondelingen op. Deze fretten kunnen weer herplaatst worden na een quarantainetijd van 2 weken, als ze de inentingen hebben gehad, gechipt zijn en sociaal gedrag vertonen.

Laatst aangepast op donderdag, 30 mei 2013 14:52
Meer in deze categorie: « Kleurtypen Pups »

Even voorstellen

Angelique Hooyer

Angelique Hooyer Voor de meeste klanten is Angélique een bekend gezicht. Zij bemant bijna dagelijks de balie. Om de klanten goed te kunnen helpen bij de keuze van de juiste (dieet) voeding heeft ze zes cursussen gevolgd en is ze nu voedingdeskundige. Daarnaast vindt Angélique het heel belangrijk om goed advies te…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement