Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

foto3.pngfoto2.png

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Dier van de maand: Nora

Ik ben Nora, een kruising van 18 ½ jaar oud. Mijn vorige baasje heeft mij vóór mijn 1e verjaardag op een bouwterrein achtergelaten, helemaal alleen. Gelukkig ben ik daar gevonden en meegenomen door lieve mensen. Zo kwam ik bij mijn baasjes terecht, met wie ik het inmiddels al bijna 18 jaar uithoud! 

Samen met mijn huisgenoten, hond Nando en kat Droppie, heb ik het nog prima naar mijn zin. Ik slaap wel wat veel, plas wat vaak en soms ben ik het spoor een beetje bijster en dement, maar ja, wat wil je ook op mijn leeftijd! Daarnaast zie ik alles niet meer zo scherp, omdat ik staar heb en doen mijn oren  het ook niet meer zo goed, maar gelukkig ken ik gebarentaal. Omdat ik mijn plas niet zo goed meer kan ophouden krijg ik elke dag een tabletje wat ik vreselijk vies vind. Mijn baasje verstopt het in een plakje kaas of worst, maar dat heb ik natuurlijk wel door. Dan spuug ik het gauw uit. Maar meestal word ik betrapt, en moet ik hem toch opeten. Voor mijn artrose krijg ik ook elke dag tabletten, maar die zijn gelukkig niet zo vies. Mijn mond kan ik spoelen met mondwater, want mijn gebit is ook niet meer zo best. Maar gelukkig kan ik mijn brokken nog gewoon eten. En voor wat lekkers kom ik wel uit mijn mand en wil ik ook nog wel een rondedansje doen. Ik ben een echte allemansvriend en geniet enorm van aandacht. Gelukkig krijg ik dat genoeg, daarom ben ik vast ook zo oud.    

Even voorstellen

Ana Rubio Garcia

Ana Rubio Garcia Ana is 9 jaar geleden uit Spanje gekomen voor de zeehonden ze werkt dan ook op het zeehondencentrum in Pieterburen. Daar ligt haar hart. Ze doet veel onderzoek en gaat naar vele congressen. In 2009 heeft ze haar diploma als dierenarts gehaald. Sinds februari 2018 is ze 2 middagen in…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement

Landbouwhuisdieren