Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

foto3.pngfoto2.png

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Dier van de maand: Poekie

Poekie is een oude heer van 23 jaar oud.
Hij is als kitten uit het asiel gehaald. Samen met het andere kitten in huis was het een mooi stel.

Poekie is nooit een schoot kat geweest. Hij ging liever zijn eigen gang. Lekker rond struinen in de buurt en een vogeltje, kikker of jong meerkoetje vangen was ook erg leuk en dan dat mee naar huis nemen. Hij zat graag bij de sloot.
Poekie laat thuis aan de hond altijd wel even duidelijk merken dat hij de baas is.
In de loop van de jaren is Poekie wel erg veranderd. Nu is hij dus wel een kat die bij iedereen op schoot gaat zitten en dan ook echt bij iedereen.
Over honden die op bezoek komen, is hij nog steeds de baas en zo nodig krijgen ze een tik over hun snuit.
Poekie is wel een kat met een luide stem en dat laat hij ook regelmatig horen. Soms is hij wat in de war en staat hij bij de buren voor de deur, maar even later is hij weer thuis.
Hij is nog goed actief en maakt elke dag zijn rondje in de buurt. Heel erg ver komt hij niet meer. Mooi om te zien is dat alle buurt katten hem met rust laten, ze respecteren zijn leeftijd.
Het is fijn voor hem dat het zomer is, dan kan hij heerlijk in het zonnetje liggen, want dat is wat hij het liefst doet.

Poekie de Vries

Laatst aangepast op vrijdag, 01 juli 2016 08:16

Even voorstellen

Laura de Vries

Laura de Vries Laura is na haar stage periodes bij ons blijven hangen. Vanaf 1 mei 2017 is zij werkzaam als paraveterinair bij ons in de kliniek. Doordat zij haar diploma paraveterinair heeft is ze overal inzetbaar in de praktijk. Dus u kunt haar aan de balie tegen komen, maar ook in de…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement

Landbouwhuisdieren