Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

teamfoto 4

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Dier van de maand: Elvis

Elvis werd teruggebracht naar de winkel, bijna helemaal kaal. Bij ons in de kliniek bleek dat Elvis heel erg verwaarloosd was.

Zijn snijtanden moesten getrokken en hij moest flink aankomen. Elvis was toen nog niet eens een jaar oud! Langzaam kreeg hij bij de huidige eigenaar zijn mooie vacht terug en begon hij in gewicht wat aan te komen. Na alles wat hij heeft mee gemaakt is het moeilijk te geloven dat hij zo ontzettend lief is en direct zijn volle vertrouwen in de eigenaar heeft! Hij is een echte lieverd. Hij pakt altijd een brokje uit de hand voordat het voer in zijn bakje gaat. Hij wordt altijd zo blij van eten! Dan gaat hij rondjes door het hok rennen! Elvis is echt een maatje en heeft een zeer goed huisje gevonden!

Laatst aangepast op dinsdag, 31 januari 2017 17:01

Even voorstellen

Esther Klok

Esther Klok Al 24 jaar is Esther deel van ons team en zowel aan de balie als in de operatiekamer te vinden. Jaren geleden is ze begonnen met het assistenten spreekuur. Daarnaast doet ze in overleg met de dierenartsen bewegingstherapie en heeft ze alle nascholing gevolgd om goed advies te kunnen geven…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement

Landbouwhuisdieren