Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

foto3.pngfoto2.png

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Sterilisatie/castratie actie voor katten in Zoutkamp

Stichting Sociale Huisdierenzorg start in april met een actie waarbij inwoners van Zoutkamp hun poes en /of kater kunnen laten steriliseren voor een eigen bijdrage van 25,00 Euro.
Ook wordt uw dier dan gratis voorzien van een chip en registratie op uw naam, mocht dat nog niet gebeurd zijn. De dieren worden geholpen bij dierenkliniek Winsum.


Om ook mensen de kans te geven die slecht ter been zijn of geen vervoer hebben naar Winsum, is er een “ transport service “ van Dierenkliniek Winsum die de dieren haalt en weer naar Zoutkamp terug brengt.

Hoe werkt het;
•    U maakt telefonisch een afspraak op een werkdag. Opgeven kan via nummer; 0595-441800
     U brengt en haalt uw dier zelf op de afgesproken dag en betaalt 25,00 euro.

•    Mocht u vervoer nodig hebben voor uw dier dan kunt u alleen een afspraak maken op de volgende dagen; 5 april en 18 april. Ook hiervoor belt u het nummer; 0595-441800

U staat dan klaar met uw dier om 8.15 uur bij de ingang van de Spar in Zoutkamp.
Om 16.00 uur bent u weer aanwezig om uw dier in ontvangst te nemen.
Onze auto is voorzien van stickers met “ dierenkliniek Winsum “

Wat doet de stichting Sociale Huisdierenzorg?
Sinds enige jaren zet Stichting Sociale Huisdierenzorg zich in om dierenleed te voorkomen en dat betekent dat het tegengaan van zwerfdieren daar een belangrijk onderdeel van uit maakt.
De stichting biedt voornamelijk lokaal hulp aan mensen die door een minimum inkomen daar zelf niet goed zorg voor kunnen dragen. Een sterilisatie / castratie actie helpt daarbij omdat het iedereen de kans biedt om voor een klein bedrag hun dier te laten helpen.

Waarom Zoutkamp?
De stichting werkt al jaren voornamelijk lokaal en kent het gebied dan ook door en door. Het is gebleken dat de problematiek van zwerfkatten op het moment het grootst is in Zoutkamp en daarom is dit gebied dan ook als eerste aan de beurt.

Belangrijk;
•    Er is een maximum aantal plaatsen beschikbaar van 75 dieren. Vol = Vol
•    De stichting en Dierenkliniek Winsum dragen zorg voor het resterende deel van de kosten naast de eigen bijdrage van 25,00 euro.

Stichting Sociale Huisdierenzorg
www.stichtingsocialehuisdierenzorg.nl
Mevrouw S. Loorbach-Schülte tel: 0595-572043.

 

Laatst aangepast op maandag, 13 maart 2017 14:25

Even voorstellen

Narda de Vos

Narda de Vos Narda de Vos is sinds 1 maart 2020 ons team komen versterken. In juli 2016 is zij afgestudeerd in Gent. Hier heeft zij diergeneeskunde gestudeerd in de richting paarden en runderen. Haar interesses liggen bij de drachtbegeleiding van merries. Zij wordt dan ook voornamelijk ingezet bij Flevofarm, een grote draversstoeterij…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement

Landbouwhuisdieren