Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

teamfoto 4

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Corona virus

Ook wij willen de verspreiding van het coronavirus helpen voorkomen!

Wat doen wij?

 1. Wij blijven klaar staan voor u en uw huisdier!
 2. Alle afspraken die in onze agenda staan, gaan door, tenzij u er zelf voor kiest deze te verplaatsen naar een later moment. Bij operaties die gepland staan is het helaas niet mogelijk om aanwezig te zijn bij het onder narcose brengen of wakker worden van uw dier.
 3. Uiteraard geven we u geen hand.
 4. Wij letten nog meer op de hygiëne in de praktijk, ontsmetten onze handen, de tafels, instrumentarium, deurklinken enzovoorts.
 5. Tijdens het onderzoek wordt uw dier door een assistente vastgehouden.
 6. Het open spreekuur in Leens en Winsum vervallen, graag bellen naar de praktijk voor overleg.

Wat vragen we van u?

 1. Wij vragen u niet naar de praktijk te komen als u verkoudheidsklachten, hoest of koorts heeft.
 2. Voor alle niet noodzakelijke veterinaire handelingen zoals vaccinatie, castratie en sterilisatie vragen wij u deze uit te stellen tot april. Voor sommige vaccinaties (bv rabies en pups) maken we een uitzondering. Twijfelt u of uw dier nog goed beschermd is en of een afspraak urgent is, overleg dan gerust met een van onze paraveterinairen.
 3. Wij verzoeken u zo veel afstand houden tot de andere huisdiereigenaren in de praktijk en niet met meer personen dan nodig onze praktijk te bezoeken. (maximaal 1 persoon per dier in het pand)
 4. Wij vragen uw begrip voor het feit dat wij voorlopig geen visites rijden (muv euthanasie aan huis, maar buiten het woonhuis, dus bv de tuin of een schuurtje)
 5. Voor mensen in de risicogroep bieden wij de service om medicijnen en voer aan huis te brengen. Hierbij zetten wij het af bij de deur.
 6. Wij vragen u te pinnen en niet contant te betalen.
Laatst aangepast op dinsdag, 24 maart 2020 09:04

Even voorstellen

Ana Rubio Garcia

Ana Rubio Garcia Ana is 9 jaar geleden uit Spanje gekomen voor de zeehonden ze werkt dan ook op het zeehondencentrum in Pieterburen. Daar ligt haar hart. Ze doet veel onderzoek en gaat naar vele congressen. In 2009 heeft ze haar diploma als dierenarts gehaald. Sinds februari 2018 is ze 2 middagen in…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement

Landbouwhuisdieren