Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

teamfoto 4

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Update: uw dier en het bezoek bij ons in de praktijk

Ondanks de corona crisis gaat de behandeling van uw zieke dier bij ons gewoon door. Wij hebben maatregelen genomen om uw dier zo goed mogelijk te kunnen helpen.

U kunt telefonisch een afspraak maken. Als u zich bij de balie meldt krijgt u van ons een buzzer mee. U wacht in de auto tot de buzzer af gaat. De assistente komt uw huisdier dan ophalen en neemt hem/haar mee naar binnen. U wacht zelf in de auto. Als de dierenarts wat wil overleggen neemt deze telefonisch contact met u op. Denk er dus om dat u uw mobiele telefoon meeneemt.

 

Na de behandeling kunt u in de praktijk medicijnen ophalen en afrekenen. Hierbij hanteren wij de regel één persoon tegelijk naar binnen, dus het kan voorkomen dat u even buiten moet wachten.

Bestellingen zoals voer en medicijnen graag ook op afspraak ophalen.

Naast zieke dieren behandelen doen wij ook weer aan preventieve zorg. Wel proberen we dit gescheiden te houden en doen we vaccinaties zo veel mogelijk op onze dependance in Leens. Hier hebben we geen buzzer systeem, maar kunt u ook buiten wachten en komt de assistente uw huisdier ophalen.

Tevens is het ook weer mogelijk om uw huisdier te laten opereren. Denk hierbij aan een castratie of sterilisatie. Ook dit gaat op afspraak. U kunt er momenteel niet bij zijn als uw hond onder narcose gaat.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken kunt u ons altijd bellen op ons vertrouwde telefoonnummer: 0595-441800.

Laatst aangepast op dinsdag, 26 mei 2020 11:16

Even voorstellen

Aliedje Bakker

Aliedje Bakker Aliedje Bakker is terug in Winsum, zij is geen onbekende bij ons. In 2013 is ze een half jaar bij ons geweest om zwangerschapsverlof waar te nemen, daarna is ze af en toe in komen vallen in Winsum.   Na de studie diergeneeskunde heeft Aliedje bij Paardenkliniek De Watermolen gewerkt. Daar…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement

Landbouwhuisdieren