Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

teamfoto 4

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Esther Klok

Al 24 jaar is Esther deel van ons team en zowel aan de balie als in de operatiekamer te vinden. Jaren geleden is ze begonnen met het assistenten spreekuur. Daarnaast doet ze in overleg met de dierenartsen bewegingstherapie en heeft ze alle nascholing gevolgd om goed advies te kunnen geven op het gebied van voeding. In 2008 was ze assistente van het jaar. Om goed op de hoogte te blijven van alle nieuwe technieken gaat Esther elk jaar naar het internationale congres in Orlando USA. Zowel theoretisch als praktisch heeft ze hier veel geleerd en in de praktijk weer kunnen gebruiken. In haar vrije tijd geeft Esther op uitnodiging op congressen en voor farmaceuten lezingen voor assistentes en dierenartsen over uiteenlopende onderwerpen.

Natuurlijk ontbreken de dieren thuis ook niet. Naast haar hond zijn er ook vier paarden op hun boerderijtje in Eext. Daarmee ment ze samen met haar vriend en rijden ze samengestelde menwedstrijden. Dit met als resultaat al 6 keer een gouden medaille op een Nederlands kampioenschap.

Laatst aangepast op donderdag, 17 oktober 2019 10:50

Even voorstellen

Esther Klok

Esther Klok Al 24 jaar is Esther deel van ons team en zowel aan de balie als in de operatiekamer te vinden. Jaren geleden is ze begonnen met het assistenten spreekuur. Daarnaast doet ze in overleg met de dierenartsen bewegingstherapie en heeft ze alle nascholing gevolgd om goed advies te kunnen geven…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement

Landbouwhuisdieren