Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

foto3.pngfoto2.png

Over Dierenkliniek Winsum

Dierenkliniek Winsum staat 24 uur per dag met het hele team voor u klaar om de meest optimale zorg te bieden aan uw dier. We doen dit met grote betrokkenheid en veel aandacht. Wij zijn geopend op ma t/m vr van 8.00-12.00 uur en van 13.15-17.30 uur. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. Elke zaterdag is er een spreekuur van 9 tot 12 uur op afspraak (geen extra kosten voor het consult).

Graag tot ziens!

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Sportbegeleiding bij het paard

Of u nu recreatief rijdt of een fanatiek wedstrijd rijder bent, ruiter of menner bent, allemaal willen we graag een gezond en fit paard. Om u daarbij te helpen, bieden we daarvoor een begeleidingsprogramma aan genaamd VETLOG.
In de praktijk zien we dat steeds meer mensen een manier zoeken om op een diervriendelijke manier van hun paard zware prestaties te kunnen vragen.
Hoe weet je nu of hetgeen je van je paard vraagt niet teveel is? En train je wel op de juiste manier? Ook is het heel moeilijk om een keuze te maken uit de vele soorten paarden voeders. En hoe weet je of je daarnaast nog voedingssupplementen nodig hebt? En zo ja, welke dan precies?

Daarom organiseert Dierenkliniek Winsum sportbegeleiding bij het paard.

Wat houdt dit in?

Uw paard of pony wordt klinisch nagekeken door de dierenarts.
Verder zal er naar het gebit gekeken worden. Indien nodig kan, op een ander tijdstip, tegen een meerprijs het gebit worden behandeld.
Er zal bloedafname en bloedonderzoek van het paard plaatsvinden om advies te kunnen geven over voeding, voedingssupplementen en de training.
U zult een VETLOG krijgen. In dit veterinair logboek worden de bevindingen van de sportkeuring genoteerd. En er is extra ruimte voor notities van dierenarts, fysiotherapeut en hoefsmid.

Wanneer?

14 of 19 maart van 14.00 -18.00 uur.

Waar?

t Wit 7 in Eext

Wat zijn de kosten?

De kosten van dit programma zijn 154,50 euro. Normaalgesproken bent 175 euro kwijt voor dezelfde onderzoeken.

Andere mogelijkheden

-  Alleen klinische keuring 58,10 euro met advies
-  Alleen bloed onderzoek 96,40 euro met advies

Opgave?

U kunt zich opgeven via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-  In overleg kunnen we ook bij u op locatie komen.
-  Voor meer informatie kunt u altijd even telefonisch contact opnemen of hier kijken op onze website.

 

Laatst aangepast op dinsdag, 09 april 2013 22:39

Even voorstellen

Laura de Vries

Laura de Vries Laura werkt vanaf mei 2017 bij ons in de kliniek. Ze doet voornamelijk gezekschapsdieren, maar ook voor het helpen bij de behandeling van de paarden draait zij haar handen niet om. Helaas heeft ze zelf geen paard meer, maar de liefde blijft altijd bestaan.

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement

Landbouwhuisdieren