Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

teamfoto 4

Katvriendelijke praktijk

banner katvriendelijk

Dierenkliniek Winsum is de eerste katvriendelijke praktijk van Nederland. Wilt u meer informatie over wat dit inhoudt voor uw huisdier? Ga dan naar onze speciale pagina over de katvriendelijke praktijk.

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Sportbegeleiding werpt zijn vruchten af!

In Horst werd afgelopen weekend één van de grootste mensport evenementen verreden. De Internationale samengestelde menwedstrijd telde maar liefst 700 paarden en er deden menners van 14 verschillende nationaliteiten mee.
In de Internationale, 35 deelnemers tellende rubriek enkelspan paard behaalden Rudolf Pestman en zijn partner Esther Klok ...

als groom een geweldige 4e plaats. Tussen o.a. Hongaren, Fransen, Engelsen, DuitseDSC01327bew-1600rs en een Canadese lukte het hen om op het podium terecht te komen. Esther is één van onze assistenten en al jaren nemen zij en Rudolf fanatiek deel aan ons sportbegeleiding programma met hun paarden. Hun bonte topper Diesel is een 11 jarige ruin.


Ook Tonnie Cazemier leverde een top prestatie. In de klasse 4 enkelspan pony stond hij op het podium met een mooie 3e plaats. Ook hij zit in de sportbegeleiding met zijn pony en met het winnen van één van de drie onderdelen van de wedstrijd, de marathon, liet hij zien dat zijn pony ieder jaar sterker en beter wordt.

DSC01270bew-1600

Laatst aangepast op dinsdag, 29 april 2014 11:30

Even voorstellen

Josiena Klunder

Josiena Klunder Josiena is al een tijdje werkzaam bij ons als invalkracht. U heeft haar vast al wel eens in de wandelgangen gezien. Of misschien kent u haar van de trimsalon die zij hier in Winsum heeft. Josiena is inzetbaar op alle plekken binnen de praktijk. Buiten het werk bij ons is…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement

Landbouwhuisdieren