Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

teamfoto 4

Katvriendelijke praktijk

banner katvriendelijk

Dierenkliniek Winsum is de eerste katvriendelijke praktijk van Nederland. Wilt u meer informatie over wat dit inhoudt voor uw huisdier? Ga dan naar onze speciale pagina over de katvriendelijke praktijk.

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Zwangerschapsverlof Françoise Rey

Met ingang van 15 juni gaat Françoise met zwangerschapsverlof. Larissa Vermin zal de vervanging verzorgen. Vanaf 26 mei komt Larissa mee lopen om alvast ingewerkt te worden. Larissa heeft al enige ervaring in de paardengeneeskunde.


Larissa: Als klein meisje had ik meteen al hart voor dieren. Ik heb veel gereden bij een Connemara fokker en heb het altijd heerlijk gevonden om dagelijks met paarden in de weer te zijn. Tijdens mijn studie ben ik zeer geïnteresseerd geraakt in de begeleiding van dracht en heb me daar extra in verdiept, daarnaast heb ik bij de kliniek waar ik hiervoor was veel kreupelheden gezien en behandeld. Ik heb heel veel zin om hier als paardenarts aan het werk te gaan.


U kunt haar dus al vanaf 26 mei tegen komen. Vanaf 28 september is Françoise weer terug.
Larissa zal te bereiken zijn op het telefoonnummer van de paardenafdeling: 06-22847163.
 

Laatst aangepast op maandag, 01 juni 2015 08:59

Even voorstellen

Dierenarts Margrit Terpstra-Meinen

Dierenarts Margrit Terpstra-Meinen Margrit is in 2005 afgestudeerd en heeft daarna eerst 1,5 jaar in een praktijk in Overijssel gewerkt. Hierna is ze vertrokken naar het hoge Noorden en werkt sinds 2007 met veel plezier in Winsum. Rundvee en schapen beslaan het grootste gedeelte van haar tijd, met als speciale interesse uiergezondheid en…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement