Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

teamfoto 4

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Informatie avond: hoe halen we meer uit onze (sport)paarden

Maandag 14 januari organiseren wij een informatie avond over paarden. Deze avond is voor zowel mensen met sportpaarden als recreatie paarden interessant.

Deze avond zou gaan over hoe u meer kunt halen uit uw (sport)paard. Onderwerpen die voorbij gaan komen zijn: lasertherapie wanneer kun je deze gebruiken en wat zijn de resultaten, lactaatmeting, voedingssupplementen, West Nijl virus en andere ziektes: gaan we enten? en gebitsbehandeling.

 

De avond zou beginnen om 19.30 uur, ontvangst is vanaf 19.00uur en vind plaats in het Ubbegaheem aan de burchtweg 4 te Sauwerd.

Er zijn geen kosten aan verbonden en ook mensen die geen klant bij ons zijn zijn uiteraard welkom.

Opgeven is wel noodzakelijk en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag vóór 15 december.

 

Bekijk onze uitnodiging via onderstaande poster:

Hoe halen we meer uit onze (sport)paarden

 

Laatst aangepast op dinsdag, 11 december 2018 11:56

Even voorstellen

Esther Klok

Esther Klok Al 24 jaar is Esther deel van ons team en zowel aan de balie als in de operatiekamer te vinden. Jaren geleden is ze begonnen met het assistenten spreekuur. Daarnaast doet ze in overleg met de dierenartsen bewegingstherapie en heeft ze alle nascholing gevolgd om goed advies te kunnen geven…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement

Landbouwhuisdieren