Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

teamfoto 4

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Narda de Vos

Narda de Vos is sinds 1 maart 2020 ons team komen versterken. In juli 2016 is zij afgestudeerd in Gent. Hier heeft zij diergeneeskunde gestudeerd in de richting paarden en runderen. Haar interesses liggen bij de drachtbegeleiding van merries. Zij wordt dan ook voornamelijk ingezet bij Flevofarm, een grote draversstoeterij in Eenrum. Daarnaast komt Narda ons team in Winsum bij de gezelschapsdieren versterken.

Thuis hebben ze een melkschapenbedrijf, paarden en woont de hond Imad, een labrador van ruim 12 jaar oud. Deze is ook opgeleid als hulphond, maar helaas vanwege lichamelijke klachten nooit aan het "werk" geweest. Ook heeft ze nog 2 prachtige britse kortharen. Een grote beestenboel bij een echte dierenliefhebber.

En mocht u denken: dit is een bekend gezicht? Dat kan kloppen, want Narda is de dochter van Marga Westra, de assistente die jaren bij ons heeft gewerkt!

Laatst aangepast op donderdag, 23 april 2020 08:55

Even voorstellen

Esther Klok

Esther Klok Assistente Esther Klok assisteert Francoise bij haar werkzaamheden met veel enthousiasme. Esther en haar vriend zijn zeer fanatieke menners. En niet onverdienstelijk: ze zijn al meerdere keren Nederlands kampioen geworden. Samen met Francoise heeft zij de sportbegeleiding voor paarden opgezet.

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement

Landbouwhuisdieren