Let op: op 9 en 30 juli is er in verband met vakanties geen budgetenting spreekuur

Dierenkliniek Winsum

Welkom bij Dierenkliniek Winsum

Dierenkliniek Winsum staat 24 uur per dag met het hele team voor u klaar om de meest optimale zorg te bieden aan uw dier. We doen dit met grote betrokkenheid en veel aandacht. Openingstijden balie: ma t/m vr van 8.00-12.00 uur en van 13.15-17.30 uur. Behandeling volgens afspraak. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. 

Spreekuur budgetenten

De assistentes krijgen aan de telefoon nog wel eens te horen dat een consult niet nodig is bij de vaccinatie, want de hond of kat is gezond. Daarom kunt u terecht voor budget enten. Bij deze afspraak wordt er naar het hart van uw huisdier geluisterd en een kort onderzoek gedaan. Als uw huisdier gezond is wordt hij gevaccineerd en kunt u weer naar huis. Er kan tijdens dit consult niet even worden gekeken naar een bultje, een zeer oor en is er geen tijd voor verdere vragen. Mocht de dierenarts iets zien wat niet goed is, dan kunt u daar een nieuwe afspraak voor maken waarbij dit verder bekeken wordt.

De prijs voor het budget enten van de standaard enting is € 50.00. Dit is exclusief kennelhoest en rabiës vaccinatie. Het budget enten is op dinsdagmiddag van 16.30 tot 17.00 uur en gaat op inloop, u kunt hiervoor dus geen afspraak maken.

Graag tot ziens!

Gezelschapsdieren

Gezelschapsdieren

Paarden

Paarden

Huisdierenzorgplan

Huisdierenzorgplan

Pup of kitten aanschaffen?

Pup of kitten aanschaffen?

Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Landbouwhuisdieren

Landbouwhuisdieren

Voor meer informatie over landbouwhuisdieren.

Volg ons ook op Facebook