Veranderingen afdeling paard

Sinds jaar en dag hebben wij, als dierenkliniek, met veel plezier eerstelijns zorg voor uw paarden geboden. De laatste jaren hebben we echter te maken met een groeiend personeelstekort. Daardoor kost het steeds meer moeite om alle momenten van het etmaal iemand klaar te hebben staan voor uw spoedgevallen, en wordt het dus steeds moeilijker om garant te staan voor deze eerstelijns zorg bij u aan huis.

Onlangs heeft onze collega Aliedje Bakker aangegeven te gaan vertrekken. Met het wegvallen van haar lukt het helaas niet meer om 24 uur per dag de kwaliteit aan zorg te verlenen die we graag zouden willen bieden. Het gaat hierbij vooral om de spoedeisende zorg. Dit heeft ons voor een lastige keuze geplaatst: we hebben besloten te stoppen met de eerstelijns zorg voor paarden bij u aan huis. Concreet houdt dit voor u in dat u zich voor de eerstelijns zorg tot een andere praktijk zult moeten richten. Gelukkig heeft onder andere Dierenartspraktijk Noord West Groningen, bij velen van u al bekend door de ondersteuning van de diensten die ze ons steeds geboden hebben, te kennen gegeven een groot deel van de klanten te willen bedienen. Het gaat hierbij om het deel van de klanten die binnen hun eigen praktijkgebied gevestigd zijn. Dat houdt in niet te ver van Winsum gelegen. Klanten die zich afvragen of zij binnen dit gebied vallen, kunnen contact opnemen met Dierenartsenpraktijk Noord West Groningen, telefoonnummer 0595-441 706 Dierenartsenpraktijk Noord-West Groningen.

In de woorden van Françoise:

Dit gaat mij, Françoise, uiteraard bijzonder aan het hart. Al sinds 2004 kom ik bij veel klanten geregeld aan huis, en ik heb dit met veel liefde gedaan. Omdat de zorg voor paarden wel degelijk mijn allergrootste plezier is, wil ik graag doorgaan met een stuk tweedelijnszorg waar ik al vele jaren mee bezig ben. Dit houdt in: gebitsverzorging, nader kreupelheidsonderzoek, sportbegeleiding waaronder lactaatmetingen en bloedonderzoeken, en natuurlijk ga ik door met de chiropractiepraktijk.

Hoewel ik het heel jammer vind niet meer voor alles bij u te kunnen komen, zie ik er erg naar uit de tweedelijns tak meer aandacht te geven. Heel graag wil ik u dus blijven bieden:

  • Chiropractie
  • Gebitsverzorging
  • Nader kreupelheidsonderzoek, zoals uitverdovingen, röntgenfoto’s en peesecho’s
  • Lasertherapie
  • Sportbegeleiding
  • Diverse andere onderzoeken en ingrepen blijven in overleg nog wel mogelijk

Deze behandelingen zijn ook bij u aan huis mogelijk.

Mocht u zich afvragen of u voor bepaalde handelingen bij ons terecht kunt, dan kunt u natuurlijk bellen. Dit kan op 06-22 84 71 63 of op 0595-441 800.