Huisdierenzorgplan

Verspreid de kosten voor de verzorging van uw huisdier

Huisdierenzorgplan

Dierenkliniek Winsum heeft nu een voordeelplan voor zorgeloos huisdierenbezit. Dit is een makkelijke manier om voor uw huisdier te zorgen. Het Huisdieren Zorgplan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de preventieve kosten van de zorg voor uw huisdier over een heel jaar te verspreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag aan uw dierenarts.

 

Daarvoor ontvangt uw huisdier onder andere vaccinaties, anti-parasitaire middelen, gezondheidschecks en deskundig advies. Het Huisdieren Zorgplan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en geld te besparen.

 

Hoe werkt het?

 

Door middel van automatische incasso wordt maandelijks een vast bedrag afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten uit het Huisdieren Zorgplan ophalen bij ons in de praktijk. Daarnaast krijgt u 10% korting op al onze andere producten en diensten. In het Huisdieren Zorgplan zijn ook regelmatige gezondheidschecks opgenomen, zodat eventuele medische problemen in een vroeg stadium kunnen worden gesignaleerd of zelfs voorkomen kunnen worden. Wij hebben een abonnement op maat voor u en uw huisdier gemaakt.

Wat biedt het Huisdieren Zorgplan?

  • Jaarlijkse vaccinatie
  • Antivlo- en tekenbehandelingen voor een heel jaar
  • Worm behandelingen voor een heel jaar
  • Twee assistentenconsulten
  • Een preventieve gezondheidscheck bij de dierenarts
  • 10% korting op al onze producten en diensten

De maandelijkse kosten per plan

  Prijs per maand
Kat €23.50
Hond < 10 kg €27.50
Hond 10-20 kg €30.00
Hond 20-40 kg €35.00
Hond > 40 kg €38.00

Prijzen geldig t/m 31 december 2024

Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij onze assistenten. U kunt bellen met 0595 - 441 800 of een mail sturen naar info@dierenkliniekwinsum.nl.