Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

foto3.pngfoto2.png

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

De Kat Vriendelijke Praktijk (KVP)

Dierenkliniek Winsum is de eerste kat vriendelijke praktijk van Nederland!!

Sinds 1 oktober 2012 heeft Dierenkliniek Winsum de status 'katvriendelijke praktijk' verkregen. Dierenkliniek Winsum heeft aan verschillende eisen moeten voldoen om dit certificaat te verkrijgen.

 

Het doel van de katvriendelijke praktijk is om het bezoek aan de dierenarts voor zowel het baasje als de dierenarts zo aangenaam mogelijk te maken.

Wat betekent het KVP keurmerk voor u en uw kat?

Er zijn specifieke criteria waaraan wij hebben moeten voldoen om het keurmerk van een KVP te verkrijgen. Onze dierenartsen en assistentes werken volgens deze richtlijnen die er vooral op gericht zijn om het gedrag van de kat te begrijpen en hierop te kunnen anticiperen. De praktijk zelf voldoet daarnaast aan verschillende normen voor een KVP  wat betreft het milieu, de praktijkuitrusting, de omgang en behandeling van katten. Zo hebben we comfortabele kattenhokken waar een kat zich makkelijk kan verschuilen achter een dicht deurtje, een speciaal groot verblijf voor katten die langer op de praktijk moeten blijven, moderne anesthesie apparatuur, direct digitale röntgen waardoor röntgenfoto’s snel gemaakt kunnen worden, een aparte tandheelkunderuimte en nog veel meer. Bovendien kunnen wij u uitgebreid voorlichting geven over de kat tijdens de verschillende fasen van z’n leven.

Lees meer over de Kat Vriendelijke Praktijk (KVP) hier. Als u meer wilt weten over de sterke punten van een Kat Vriendelijke Praktijk, kijk dan hier.

  

 

Laatst aangepast op donderdag, 08 juni 2017 08:45

Even voorstellen

Laura de Vries

Laura de Vries Laura is na haar stage periodes bij ons blijven hangen. Vanaf 1 mei 2017 is zij werkzaam als paraveterinair bij ons in de kliniek. Doordat zij haar diploma paraveterinair heeft is ze overal inzetbaar in de praktijk. Dus u kunt haar aan de balie tegen komen, maar ook in de…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement

Landbouwhuisdieren