Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

teamfoto 4

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Het kattenspreekuur

Naast op het gewone spreekuur kunt u elke dinsdagochtend van 10 tot 11 met uw kat bij ons terecht op het speciale kattenspreekuur. Er zijn dan geen honden aanwezig en we richten ons volledig op de kat. De assistente zal u eerst een aantal vragen stellen en daarna komt u bij de dierenarts in de speciaal voor katten ingerichte spreekkamer.


U kunt uw kat zolang u nog niet bij de dierenarts naar binnen hoeft in de auto laten. Dat kan minder stress opleveren bij uw kat. Als u hem wel meeneemt in de wachtkamer, zet het hokje dan niet op de grond maar hoog neer (op de stoel of tafel). Een kleed om het hokje geeft ook minder stress.

Elke Kat Vriendelijke Praktijk heeft tenminste één katten vertegenwoordiger die waarborgt dat de kat vriendelijke richtlijnen worden gevolgd. Ook is deze medewerker een aanspreekpunt voor vragen omtrent de Kat Vriendelijke Praktijk.
Bij ons zijn dierenarts Maartje Trip en paraveterinair Esther Klok de katten vertegenwoordigers.

 

 

Laatst aangepast op woensdag, 24 april 2013 12:31

Even voorstellen

Narda de Vos

Narda de Vos Narda de Vos is sinds 1 maart 2020 ons team komen versterken. In juli 2016 is zij afgestudeerd in Gent. Hier heeft zij diergeneeskunde gestudeerd in de richting paarden en runderen. Haar interesses liggen bij de drachtbegeleiding van merries. Zij wordt dan ook voornamelijk ingezet bij Flevofarm, een grote draversstoeterij…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement

Landbouwhuisdieren