Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

foto3.pngfoto2.png

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Boemer is afgevallen!

Mag ik mij even voorstellen, ik ben Boemer Tromp en word op 20 oktober 9 jaar.
Momenteel vertoef ik al 2 jaar bij mijn huidige baasje die ik zelf heb uitgezocht.
Na wat dierenarts controles en inentingen bij Maartje, bleek dat ik op een gegeven moment te zwaar werd en dat ik moest afvallen.


Dat vond ik eerst maar niks, want wat is er nou lekkerder dan eten en veel te eten? Maar door te zwaar te zijn komen je hart, longen, nieren etc. in de knel met alle gevolgen van dien.
Daarom zette mijn baasje mij op advies van Maartje op dieet en ik mocht bij assistente Esther komen om mij telkens te laten wegen.
Allebei schatten van meiden overigens.
Nou en wat denk je............ ik ben anderhalve kilo afgevallen en dat door het voer wat mijn baasje steeds koopt: Metabolic van Hill’s.
Denk nu niet ‘wat is dat weinig’, want omgerekend in Boemer metabolicmenselijk gewicht is dat 23 kilo...... ja  23 pakken suiker, veel hè?
Trouwens, ik ben nu veel fitter, kan mij veel beter schoonpoetsen en niet te vergeten, ik kan ontzettend hard rennen en over hekjes springen. Dat heeft laatst mijn leven gered, nadat er een hond achter mij aan kwam rennen en mij wilde pakken en dat lukte niet doordat dat ik zo was afgevallen.
Dus baasjes zet uw hond of kat op dieet als het te zwaar is en denk niet dat het zielig is, want dat is het pas als je er niets aan doet.
Groetjes van Boemer

Laatst aangepast op donderdag, 07 november 2013 10:06

Even voorstellen

Narda de Vos

Narda de Vos Narda de Vos is sinds 1 maart 2020 ons team komen versterken. In juli 2016 is zij afgestudeerd in Gent. Hier heeft zij diergeneeskunde gestudeerd in de richting paarden en runderen. Haar interesses liggen bij de drachtbegeleiding van merries. Zij wordt dan ook voornamelijk ingezet bij Flevofarm, een grote draversstoeterij…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement

Landbouwhuisdieren