Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

foto3.pngfoto2.png

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Liefde tot elke prijs?

In deze 45 minuten durende  video-documentaire 'Liefde tot elke prijs?' komen een aantal dierenartsen aan het woord, die een realistisch beeld schetsen van het werkelijke leven achter de schermen van de dierenartsenpraktijk. Het vak diergeneeskunde wordt te vaak te rooskleurig afgebeeld. Wil je later dierenarts worden, of wil je werkelijk weten wat er achter de schermen van de dierenartspraktijk afspeelt?

Kijk dan dinsdagavond 14 januari om 20.00 uur op http://www.dierenarts-in-beeld.nl/. Hieronder alvast een filmpje om een idee te krijgen.


 
In deze documentaire worden dierenartspraktijken bezocht en er wordt een kijkje achter de schermen genomen. In vlotte interviews leert u van de dierenarts alles over preventie en hoe u uw huisdier gezond kunt houden en mocht uw huisdier iets mankeren wat de dierenarts dan voor u kan betekenen.

Diergeneeskunde in Nederland staat wereldwijd gezien aan de top. Dat is niet alleen prettig voor uw huisdier, maar geeft u ook een gerust gevoel dat uw dier bij de dierenarts in betrouwbare handen is.

Op http://www.dierenarts-in-beeld.nl/, het dierenarts online kenniscentrum met betrouwbare diergeneeskundige informatie rechtstreeks vanuit de Faculteit Diergeneeskunde en dierenartspraktijk, kunt u van alles lezen, horen en vooral zien over hoe u uw hond en kat en andere huisdieren gezond kan houden en wat de dierenarts voor u en uw huisdier kan betekenen!

Laatst aangepast op dinsdag, 14 januari 2014 13:08

Even voorstellen

Esther Klok

Esther Klok Al 24 jaar is Esther deel van ons team en zowel aan de balie als in de operatiekamer te vinden. Jaren geleden is ze begonnen met het assistenten spreekuur. Daarnaast doet ze in overleg met de dierenartsen bewegingstherapie en heeft ze alle nascholing gevolgd om goed advies te kunnen geven…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement

Landbouwhuisdieren