Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

teamfoto 4

Katvriendelijke praktijk

banner katvriendelijk

Dierenkliniek Winsum is de eerste katvriendelijke praktijk van Nederland. Wilt u meer informatie over wat dit inhoudt voor uw huisdier? Ga dan naar onze speciale pagina over de katvriendelijke praktijk.

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Dier van de maand: Mike

Mike is een rottweiler reu van bijna 7 jaar, maar hij gedraagt zich nog steeds als een pup. Hij is een grote onhandige reus van 53kilo.

Mike maak je blij door eindeloos met hem te wandelen door het bos en natuurlijk met zwemmen. Het maakt Mike niks uit waar hij zwemt, als hij maar een halve boom mee kan sjouwen het water in en uit. Zoon Jesse van 5 en Mike zijn grote maatjes. Hoe onhandig hij met alles is, zo voorzichtig is hij met Jesse. Mike gaat overal mee naar toe. Het is een schat van een beest.

Even voorstellen

Susanne Smit

Susanne Smit Ook assistente Susanne Smit ondersteunt Francoise bij haar werkzaamheden. Susanne is zelf ook een groot paardenliefhebster. Elke dag is zij op een van haar twee paarden te vinden; Marnix en Sam.

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement

Landbouwhuisdieren