Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

teamfoto 4

Katvriendelijke praktijk

banner katvriendelijk

Dierenkliniek Winsum is de eerste katvriendelijke praktijk van Nederland. Wilt u meer informatie over wat dit inhoudt voor uw huisdier? Ga dan naar onze speciale pagina over de katvriendelijke praktijk.

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Esther Klok wint duizend euro voor dierenasiel Zuidwolde

Wat is er nu leuker dan voor een goed doel strijden?

Dat vond onze assistente Esther Klok ook. Ze is inmiddels al 20 jaar werkzaam bij ons en heeft zich onder andere gespecialiseerd in voeding voor huisdieren. In het voorjaar schreef de honden en katten voederfabrikant Hills, een wedstrijd uit waarbij je door kennis en een quiz, een geld bedrag van maar liefst 1000 euro kon winnen voor een asiel.

Dit geld mag besteed worden aan voeding en dieetvoeding voor de asiel dieren. Esther is vol enthousiasme aan de slag gegaan. Er werden allerlei vragen gesteld over de meest uiteenlopende onderwerpen op het gebied van voeding.
Esther vertelt: voor mij was het heel leuk om alle kennis die je hebt, samen te laten komen en daarmee alle opdrachten uit te voeren en vragen op te lossen. Naast voeding ben ik ook heel veel bezig op de praktijk met puppy en kitten spreekuren. Vragen over de groei en problemen tijdens het eerste levensjaar waren dan ook geen probleem. Ook doe ik bewegingstherapie voor dieren die artrose hebben of een operatie aan bijvoorbeeld een knie hebben gehad. Hier kon ik ook mooi mijn voordeel mee behalen. Het puzzelen tot in de late uurtjes heeft dan ook als resultaat dat ze heeft gewonnen en er een dikke cheque van 1000 euro is overhandigd aan het dieren asiel in Zuidwolde.

Bij het asiel waren ze heel blij, want sommige dieren hebben nu eenmaal echt behoeft aan aangepaste (dieet) voeding en daar is nu niet altijd geld voor beschikbaar. Maar met deze cheque kunnen ze heel wat dieren voorzien van de juiste voeding!

Laatst aangepast op donderdag, 26 november 2015 15:23

Even voorstellen

Susanne Smit

Susanne Smit Na een cursus tandheelkunde bij huisdieren is Susanne iedere week samen met dierenarts Anouk te vinden in de tandheelkundige ruimte waar ze naast het reinigen van het gebit ook röntgenfoto’s maken en tegenwoordig zelfs gaatjes vullen. Ook heeft ze de cursus voor gedragsadviseur bij huisdieren gevolgd. Dat komt haar goed…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement

Landbouwhuisdieren