Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

teamfoto 4

Katvriendelijke praktijk

banner katvriendelijk

Dierenkliniek Winsum is de eerste katvriendelijke praktijk van Nederland. Wilt u meer informatie over wat dit inhoudt voor uw huisdier? Ga dan naar onze speciale pagina over de katvriendelijke praktijk.

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Nieuw! Uw honden- en kattenvoeding gratis thuis bezorgd!

Met ingang van 1 januari 2016 kunt u uw honden- en kattenvoeding GRATIS bij u thuis laten bezorgen door een assistente van onze kliniek. We rijden één keer in de twee weken door de provincie om het voer tussen 17.30 en 20.30 bij u thuis te bezorgen. We bezorgen binnen een straal van 25 kilometer vanaf de praktijk.

 

We starten dinsdag 12 januari 2016. De bezorging vindt 1x per 2 weken plaats. Als u voer bestelt kunnen wij ook overige producten voor u meenemen. Denk hierbij aan ontwormings- en ontvlooiingsmiddelen of medicatie.

Verder kunt u het voer voor uw hond of kat nu met 10% korting bij ons afnemen als u uw huisdier op het Huisdieren Zorgplan zet. Dierenkliniek Winsum heeft sinds kort een voordeelplan voor zorgeloos huisdierenbezit. Dit is een makkelijke manier om voor uw huisdier te zorgen. Het Huisdieren Zorgplan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de preventieve kosten van de zorg voor uw huisdier over een heel jaar te verspreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag aan uw dierenarts.

Het plan bevat de jaarlijkse vaccinatie, anti-parasitaire (wormen en vlooien) middelen, gezondheidschecks en deskundig advies. Daarnaast krijgt u nog eens 10 % korting op al onze producten (ook voeding) en diensten.

Lees meer over ons Huisdieren Zorgplan hier: http://www.dierenkliniekwinsum.nl/gezelschapsdieren/nieuws/item/844-nieuw-huisdieren-zorgplan

Laatst aangepast op woensdag, 11 januari 2017 08:39

Even voorstellen

Susanne Smit

Susanne Smit Ook assistente Susanne Smit ondersteunt Francoise bij haar werkzaamheden. Susanne is zelf ook een groot paardenliefhebster. Elke dag is zij op een van haar twee paarden te vinden; Marnix en Sam.

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement

Landbouwhuisdieren