Afd. Gezelschapsdieren
0595 44 18 00

Afd. Landbouwhuisdieren
0595 44 17 06

Afd. Paarden
06 22 84 71 63

teamfoto 4

 

Pup of kitten aanschaffen?

Bent u van plan om binnenkort een pup of kitten aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Overname dierenkliniek de Eikenlaan

Vanaf zaterdag 1 juli is dierenkliniek de Eikenlaan bij ons gevoegd. Dit is een extra dependance van ons. Onze vestiging in Winsum blijft de hoofdvestiging. Als u een spoedgeval heeft kunt u gewoon in Winsum terecht.

Het kan zijn dat u personeel uit de Eikenlaan hier in de praktijk tegen gaat komen, om te zorgen dat ook zij hier ingewerkt zijn, u dus goed kunnen helpen en wij met zijn allen goed op elkaar ingespeeld zijn. Paraveterinair Laura de Vries werkt al bij ons in Winsum op zaterdag en als inval, maar werkt ook op de Eikenlaan. Daarnaast Werkt paraveterinair Linda Nimberg in de Eikenlaan, maar u kunt ook haar hier in de kliniek verwachten.

Dierenarts Ines Lauwers is het vaste gezicht in de Eikenlaan. Daarnaast unt u haar ook regelmatig in Winsum zien.

Later stellen wij hun uitgebreid aan u voor.

 

 

Laatst aangepast op maandag, 03 juli 2017 09:04

Even voorstellen

Stella Villanueva

Stella Villanueva Stella Villanueva komt uit Frankrijk. Stella is in december 2016 afgestudeerd. Sinds 2018 is zij in Nederland. Daarvoor heeft ze ruim een half jaar in een kliniek in Frankrijk gewerkt. Ook Stella is naar Nederland gekomen voor de zeehonden en werkt ook in de zeehondencreche te Pieterburen. Binnen onze praktijk…

Adresgegevens

Hoofdlocatie Winsum
Lombok 27
9951 SC Winsum (Groningen)

Dependance Leens
Valge 1
9965 PD Leens

Privacy statement

Landbouwhuisdieren